Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Beats urBeats3 reparatie

Laat je Beats urBeats3 reparatie uitvoeren door Coolblue. Is het geluid van je Beats urBeats3 oordopjes niet meer goed of zit er een kraak in een van de oordopjes? Maak een afspraak en kom bij ons langs, dan helpen we je verder. Ook als de batterij van je oordopjes te snel leeg gaat of er iets mis is met het kabeltje, kijken wij samen met je wat er aan gedaan kan worden.

Authorised Service Provider

Zijn je Beats kapot? Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple, en kunnen je zowel binnen als buiten je Apple garantie hiermee helpen.

Lees meer

Beats urBeats3 reparatie prijzen

 • 85,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan. Voor Apple: Is jouw toestel nog binnen garantie, maar de batterij heeft meer dan 80% conditie? dan kunnen wij deze enkel betalend vervangen
 • 85,-
  Open
  Is er iets anders kapot aan je product of weet je niet precies wat er mis is? Dan kunnen we deze meestal voor je vervangen.
 • 85,-
  Open
  Zit er een kraak in je koptelefoon of oordopjes, of komt er helemaal geen geluid meer uit?

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

urBeats3 reparatie

Kies de kleur van je Beats urBeats3

Om je Beats urBeats3 zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je urBeats3 op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Maak een afspraak of stuur je urBeats3 op

In onze winkels kun je voor je urBeats3 reparatie op afspraak terecht. Als je je urBeats3 opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Breng je urBeats3 langs

urBeats3 batterij reparatie
Breng je urBeats3 langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen 5 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Stuur je urBeats3 op

urBeats3 batterij vervangen
Stuur je urBeats3 op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je urBeats3 voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

In geselecteerde Coolblue winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Beats reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je Beats repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als er iets stuk is wat er niet tussen staat, vink dan “Iets anders kapot” om een afspraak te maken. Dan onderzoeken wij wat er mis is voor je.

 3. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Is je product meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Beats reparatie

Op afspraak en opsturen