Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Apple Authorised Service Partner in Den Haag
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Apple Authorised Service Partner in Den Haag

iPhone 5c reparatie

Laat je iPhone 5c repareren bij Coolblue, zodat je weer fijn kunt bellen, whatsappen en series kijken. 

iPhone 5c scherm vervangen

Kom langs een van onze winkels om het scherm van je iPhone 5c te laten vervangen, en we helpen je direct. Bekijk prijzen

Reparatie iPhone 5c
Breng je iPhone langs
 • Op afspraak binnen 1 uur klaar.
 • Zonder afspraak binnen 2 uur klaar.
 • In een van onze 7 winkels.
Vind een winkel in de buurt
Stuur je iPhone op
 • Gratis verzending
 • Binnen 2 dagen je iPhone terug
 • Veilig en traceerbaar.
Stuur 'm op

Geen onderzoekskosten

iPhone 5c reparatie prijzen

Reparaties Prijs*
Scherm (refurbished) 59,-
Batterij 39,-
Camera voor 49,-
Camera achter 49,-
Cameralens 29,-
Luidspreker 49,-
Oorspeaker 49,-
Oplaadpoort 49,-
Mini jack 49,-
*In de winkel in Den Haag kunnen de prijzen afwijken omdat we hier Apple Authorised Service Provider zijn.

Apple Authorised Service Provider

De Coolblue winkel in Den Haag is een erkende Apple serviceprovider. Hier zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je telefoon repareren, zonder dat je garantie vervalt. Is je iPhone of iPad stuk? Kom langs in Den Haag en we helpen je direct!

Alleen in Den Haag

Op de andere locaties repareren we ook Apple, maar zijn we geen Apple Authorised Service Provider. Je kunt voor Apple reparaties in Den Haag geen afspraak maken, maar we helpen je direct als je langskomt.

Ik kom langs

Dit moet je weten over je garantie.

 • We repareren je iPhone altijd. Ook als je die niet bij Coolblue hebt gekocht.
 • Schade door een ongeluk of gebruik vallen nooit onder de garantie.
 • Zit je nog binnen je garantietermijn? Als je je iPhone in Den Haag laat repareren, houd je die garantie en is het repareren van een fabricagefout gratis.
 • In onze andere winkels repareren we ook iPhones, maar hebben we nog geen Apple-certificaat. Houd er rekening mee dat je garantie vervalt als je je iPhone in een andere winkel laat repareren. De reparatiekosten zijn ook voor eigen rekening. De kwaliteit van de reparaties is natuurlijk net zo goed.
 • Heb je je toestel minder dan 2 jaar geleden bij Coolblue gekocht? Dan behoud je je garantie in elke winkel.

Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over telefoon reparaties

Maak online een afspraak bij één van onze winkels of bel 010 7988999. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 - 23.59 en in het weekend van 09.00 - 23.59 uur.

Als je een afspraak maakt zorgen we dat het onderdeel klaarligt en helpen we je binnen een uur. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, dan helpen we je binnen 2 uur maar altijd zo snel mogelijk.

We hebben een speciale reparatieafdeling in de Coolblue winkels in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, en Groningen. De openingstijden verschillen per stad en dag, controleer deze op de winkelpagina of maak een afspraak. Ook kun je je telefoon opsturen ter reparatie.

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur. Heb je jouw telefoon bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog hier nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

Je betaalt pas als je je telefoon of tablet inlevert in onze winkel, ook als je een afspraak maakt. Heb je ‘m opgestuurd? Dan ontvang je een iDeal-betaallink via mail.

Maar natuurlijk, we helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laat ‘m nu repareren

Vind een winkel in de buurt Stuur 'm op
alles voor een glimlach
 • Apple Authorised Service Partner in Den Haag
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets