Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Gecertificeerde reperateurs
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Gecertificeerde reperateurs

iPhone 5s reparatie

Wanneer jouw Apple iPhone 5S kapot is, kan een reparatie niet snel genoeg gaan. Maak een afspraak in de winkel en binnen één uur is jouw Apple iPhone 5S batterij vervangen. Naast iPhone 5S accu's vervangen, repareert Coolblue ook andere onderdelen zoals de camera. Op deze pagina vind je alle iPhone 5s reparaties die wij voor je uitvoeren.

iPhone 5s scherm vervangen

Een gebarsten Apple iPhone 5S scherm laat je repareren bij Coolblue. Op afspraak in de winkel is binnen de kortste keren jouw iPhone 5s scherm vervangen. Zo kijk jij weer uren achter elkaar naar je favoriete serie zonder dat je je ergert aan die barst in je scherm. Bekijk prijzen

Reparatie iPhone 5s
Breng je iPhone langs
 • Op afspraak binnen 1 uur klaar.
 • Zonder afspraak binnen 2 uur klaar.
 • In een van onze 9 winkels.
Vind een winkel in de buurt

Geen onderzoekskosten

iPhone 5s reparatie prijzen

Reparaties Prijs*
Overige reparaties 1,-
Scherm (nieuw) 155,-
Scherm (refurbished) 69,-
Batterij 55,-
*In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven & Arnhem wijken de prijzen af omdat we hier Apple Authorised Service Provider zijn. Kom langs en we helpen je direct.

Apple Authorised Service Provider

Enkele Coolblue winkels zijn erkend Apple serviceprovider. Hier zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je telefoon repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de garantie repareren.

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven & Arnhem

Op de andere locaties repareren we ook Apple, maar zijn we geen Apple Authorised Service Provider. Op de Apple Authorised Service Provider locaties kun je geen afspraak maken, maar we helpen je direct als je langskomt. Hier gelden ook andere prijzen dan we op de website vermelden.

Ik kom langs

Dit moet je weten over je garantie.

 • We repareren je iPhone altijd. Ook als je die niet bij Coolblue hebt gekocht.
 • Schade door een ongeluk of gebruik vallen nooit onder de garantie.
 • Zit je nog binnen de garantie? Op onze Apple authorised locaties behoud je die garantie en is het repareren van een fabricagefout gratis.
 • In onze andere winkels repareren we ook iPhones, maar hebben we nog geen Apple-certificaat. Houd er rekening mee dat je garantie vervalt als je je iPhone in een andere winkel laat repareren. De reparatiekosten zijn ook voor eigen rekening. De kwaliteit van de reparaties is natuurlijk net zo goed.
 • Heb je je toestel minder dan 2 jaar geleden bij Coolblue gekocht? Dan behoud je je garantie in elke winkel.

Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over telefoon reparaties

Maak online een afspraak bij één van onze winkels of bel 010 7988999. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 - 23.59 en in het weekend van 09.00 - 23.59 uur.

Als je een afspraak maakt zorgen we dat het onderdeel klaarligt en helpen we je binnen een uur. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, dan helpen we je binnen 2 uur maar altijd zo snel mogelijk.

We hebben een speciale reparatieafdeling in alle Coolblue winkels. De openingstijden verschillen per stad en dag, controleer deze op de winkelpagina of maak een afspraak. Ook kun je je telefoon opsturen ter reparatie.

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur. Heb je jouw telefoon bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog hier nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

Je betaalt pas als je je telefoon of tablet inlevert in onze winkel, ook als je een afspraak maakt. Heb je ‘m opgestuurd? Dan ontvang je een iDeal-betaallink via mail.

Maar natuurlijk, we helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laat ‘m nu repareren

Vind een winkel in de buurt
alles voor een glimlach
 • Gecertificeerde reperateurs
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets