Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Beats reparatie

Komt er geen geluid meer uit je Beats koptelefoon, laden je Powerbeats oordopjes niet goed meer op of is er iets anders kapot? Dan kun je bij Coolblue terecht voor je Beats koptelefoon of Powerbeats reparatie. Wij zullen het product onderzoeken en controleren welke service vereist is. Vervolgens repareren we het, of vervangen we je Beats voor een een product dat nieuw of gelijk aan nieuw is. Dan kun je weer fijn naar je muziek, serie of podcast luisteren onderweg.

Authorised Service Provider

Zijn je Beats kapot? Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple, en kunnen je zowel binnen als buiten je Apple garantie hiermee helpen.

Lees meer

Kies je model Beats

We kunnen zowel je Beats koptelefoon als Powerbeats oordopjes repareren. Kies hieronder je model Beats om te zien wat de kosten zijn.

  Binnen Apple garantie
  Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
  3 maanden garantie op reparatie
 • Binnen Apple garantie
 • Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
 • 3 maanden garantie op reparatie

Maak een afspraak of stuur je Beats op

In onze winkels kun je voor je Beats reparatie op afspraak terecht. Als je je Beats opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Breng je Beats langs

Beats batterij reparatie
Breng je Beats langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen 5 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Stuur je Beats op

Beats batterij vervangen
Stuur je Beats op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Beats voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Beats reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als er iets stuk is wat er niet tussen staat, vink dan “Iets anders kapot” om een afspraak te maken. Dan onderzoeken wij wat er mis is voor je.

 3. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Is je product meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

 6. Klik bovenaan de pagina door naar jouw model. Kies vervolgens je reparatie en klik op de groene knop. Vervolgens kun je het tijdstip uitkiezen waarop je wenst langs te komen.
 7. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Reparatie Beats