Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Leentoestellen aanwezig

Originele onderdelen

iPhone 6s reparatie

Coolblue voert allerlei iPhone 6s reparaties uit. Op deze pagina vind je alles over de reparaties die we uitvoeren voor dit model Apple iPhone. Je kan een afspraak maken in een van onze winkels, of stuur hem naar ons op.

iPhone 6s scherm reparatie

Door je Spotify afspeellijst scrollen doe je natuurlijk het liefst zonder telkens over een grote barst heen te vegen. Daarom verzorgt Coolblue jouw iPhone 6S scherm reparatie. Maak een afspraak en ga naar één van de winkels of stuur je toestel op. Zodra jouw Apple iPhone 6S scherm vervangen is, ga je weer aan de slag met jouw smartphone zoals je gewend bent.

Laat je samen met je scherm reparatie ook je batterij vervangen dan ontvang je een gratis BlueBuilt screenprotector! 

iPhone 6s batterij vervangen

Na verloop van tijd gaat de batterij van je toestel minder lang mee op een volle accu. Accu iphone 6s vervangen? Wij kunnen je iPhone 6s batterij vervangen terwijl u wacht.

Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPhone 6s reparatie prijzen

 • 79,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 15,-
  Open
  Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
 • 15,-
  Open
  De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie iPhone 6s scherm reparatie

Kies de kleur van je iPhone 6s

Om je iPhone 6s zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPhone 6s op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Maak een afspraak of stuur je iPhone 6s op

In onze winkels kun je voor je iPhone 6s reparatie op afspraak terecht. Als je je iPhone 6s opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak

iPhone 6s scherm reparatie
Maak een afspraak
 • Ook binnen Apple garantie
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen 2 uur gerepareerd
Bekijk al onze winkels

Stuur je iPhone 6s op

iPhone 6s batterij vervangen
Stuur je iPhone 6s op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je iPhone 6s voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPhone 6s reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPhone 6s repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. In bijna alle gevallen kunnen we het onderdeel van je iPhone 6s wel repareren, bijvoorbeeld als je trilfunctie, sim tray, koptelefoon aansluiting, oplader aansluiting of iets anders kapot is. Ook als je niet weet wat er precies misgaat, kunnen we je vaak verder helpen. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 3. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Is je toestel meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie.

  Indien je telefoon ouder dan 1 jaar is en in combinatie met een abonnement is gekocht, kun je helaas bij ons niet binnen de garantie terecht, dat kan alleen via je provider.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPhone 6s bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

iPhone scherm vervangen

Op afspraak en opsturen