Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Apple Watch SE reparatie

Is jouw Apple Watch SE kapot? Wij maken 'm voor je! Als Apple Authorised Service point gebruiken we altijd originele onderdelen, en als je nog garantie hebt op de reparatie dan vervallen de kosten.

Apple Watch SE scherm reparatie

Net het randje van de tafel aangetikt met je nieuwe Apple Watch SE om je pols? Hoe het dan ook gebeurt, het beschadigen van het schermpje van je Apple Watch is flink balen. Gelukkig is deze te vervangen en daar helpen we je graag bij met een Apple Watch SE scherm reparatie. Maak een afspraak in jouw dichtstbijzijnde Coolblue winkel of stuur je Apple Watch naar ons op.

Find my functie uitschakelen

Door een update in het beleid van Apple dien je de Find My functie minstens 1 uur op voorhand uit te schakelen. Zolang heeft de functie nodig om ook echt uit te schakelen. Doe je dit niet kunnen we niet garanderen dat we aan de reparatie kunnen beginnen.

Authorised Service Provider

Is je Apple Watch kapot? Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple, en kunnen je zowel binnen als buiten je Apple garantie hiermee helpen.

Lees meer

Apple Watch SE reparatie prijzen

 • 299,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 129,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan. Voor Apple: Is jouw toestel nog binnen garantie, maar de batterij heeft meer dan 80% conditie? dan kunnen wij deze enkel betalend vervangen
 • 299,-
  Open
  Is er iets anders kapot aan je product of weet je niet precies wat er mis is? Dan kunnen we deze meestal voor je vervangen.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Apple Watch SE reparatie

Kies de kleur van je Apple Watch SE

Om je Apple Watch SE zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je Apple Watch SE op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Maak een afspraak of stuur je Apple Watch SE op

In onze winkels kun je voor je Apple Watch SE reparatie op afspraak terecht. Als je je Apple Watch SE opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak

Apple Watch SE batterij reparatie
Maak een afspraak
 • Ook binnen Apple garantie
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen 5 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Stuur je Apple Watch SE op

Apple Watch SE batterij vervangen
Stuur je Apple Watch SE op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Apple Watch SE voor je repareren. Kom langs op een van onze 9 locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

In geselecteerde Coolblue winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Apple Watch reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je Apple Watch repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als er iets stuk is wat er niet tussen staat, vink dan “Iets anders kapot” om een afspraak te maken. Dan onderzoeken wij wat er mis is voor je.

 3. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Is je product meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Apple Watch reparatie

Op afspraak en opsturen