Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Gecertificeerde reparateurs
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Leentoestellen aanwezig

In geselecteerde Coolblue winkels

Huawei reparatie

Een kapotte Huawei telefoon is behoorlijk balen. Breng je Huawei smartphone daarom voor een reparatie naar Coolblue. Zit er bijvoorbeeld een scheur in de achterkant van je Huawei telefoon of hoor je niets meer als je iemand belt? Onze reparateurs helpen je dan uit de brand. Als je accu niet meer werkt, kunnen wij met onze reparatie service ook je Huawei batterij vervangen.

Staat jouw Huawei telefoon niet in de lijst? Neem contact met ons op en dan kijken we of er toch iets mogelijk is.

 • Op afspraak binnen dezelfde dag
 • Opsturen binnen 4 werkdagen terug

Kies je Huawei model

Welk model heb ik?

Klik op jouw model om de prijzen per reparatie te zien of een afspraak te maken

  Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
  12 maanden garantie op reparatie
  Scherpe prijzen
 • Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
 • 12 maanden garantie op reparatie
 • Scherpe prijzen

Maak een afspraak of stuur je Huawei op

In onze winkels kun je voor je Huawei reparatie op afspraak terecht. Als je je Huawei opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Breng je Huawei langs

Huawei scherm reparatie
Breng je Huawei langs
 • Op afspraak binnen dezelfde dag klaar
 • Betaal pas in de winkel
 • In een van onze alle Coolblue winkels
Bekijk al onze winkels

Stuur je Huawei op

Huawei batterij vervangen
Stuur je Huawei op
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
 • Veilig en traceerbaar
Meer informatie over opsturen

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Huawei telefoon voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over telefoon reparaties

 1. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als het te repareren onderdeel niet op de productpagina van jouw model staat, hebben we helaas de onderdelen niet om deze te repareren.

 2. We repareren Huawei telefoons niet binnen fabrieksgarantie. Heb je jouw telefoon bij Coolblue gekocht? Dan behoud je wel de 2 jaar garantie die je al had. Heb je je Huawei telefoon niet bij Coolblue gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben. We gebruiken wel originele onderdelen voor je reparatie.

 3. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 4. Je kan een afspraak maken om langs te komen in een van onze winkels. Als je een afspraak maakt zorgen we dat we het onderdeel op voorraad leggen en helpen we je binnen dezelfde dag. De adressen en openingstijden van de winkels vind je op deze pagina. Ook kun je je product gratis opsturen.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw Huawei telefoon bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Klik bovenaan de pagina door naar jouw model. Kies vervolgens je reparatie en klik op de groene knop. Vervolgens kun je het tijdstip uitkiezen waarop je wenst langs te komen.
 7. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Huawei reparatie