Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Gecertificeerde reparateurs
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Leentoestellen aanwezig

Originele onderdelen

Motorola Motorola Moto Edge 20 reparatie

De Motorola Edge 20  isnatuurlijk een fantastische telefoon met drie super camera’s. Dan wil je natuurlijk wel volledig kunnen genieten van je telefoon. Dit gaat iets moeilijker met een gebarsten scherm of een kapotte camera. Bij Coolblue kennen we dit probleem maar al te goed. Daarom kan je bij ons je Motorola Edge 20 scherm vervangen maar ook je batterij of Laadpoort vervangen.

Motorola Edge 20 scherm reparatie

Is het display van je Motorola Edge 20 kapot gevallen op de straattegels in je tuin? Dan zou een nieuw scherm voor je Motorola Edge 20 wonderen doen. Voor je Motorola Edge 20 scherm vervangen ben je gelukkig bij Coolblue ook aan het juiste adres. Omdat wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad hebben liggen kunnen wij bij een afspraak je Motorola Edge + scherm reparatie al dezelfde dag uitvoeren.

Motorola Edge 20 batterij vervangen

Heb je weer dat belangrijke telefoontje gemist omdat je telefoon leeg was? Dat is natuurlijk niet wat je wil! Dit kan je voorkomen door een nieuwe batterij in je telefoon te laten plaatsen. Ook hiervoor ben je Coolblue aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs kunnen je Motorola Edge 20 batterij vervangen voor een origineel exemplaar.

 • Gratis opsturen & retour
 • Opsturen binnen 4 werkdagen terug
 • Veilig en Traceerbaar

Motorola Motorola Moto Edge 20 reparatie prijzen

 • 139,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 59,-
  Open
  We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen De achterkant, inclusief cameraglas wordt vervangen. Niet zeker of je camera ook gebarsten is? dan kijken we graag samen met je mee.
 • 69,-
  Open
  De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones. - Apple Bij Apple toestellen omvat dit tot iPhone 12 een gehele omruiling van het toestel. Vanaf iPhone 12 het achterste systeem. De poort kunnen wij niet los vervangen - Android Bij Android toestellen kunnen we de printplaat waar de laadpoort op zit los vervangen. Hier zit in sommige gevallen ook antenne, of antenneverbindingen op.
 • 15,-
  Open
  Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
 • 15,-
  Open
  De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
 • 59,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie Motorola Moto Edge 20 scherm reparatie

Kies de kleur van je Motorola Motorola Moto Edge 20

Om je Motorola Motorola Moto Edge 20 zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Maak een afspraak of stuur je Motorola Moto Edge 20 op

In onze winkels kun je voor je Motorola Moto Edge 20 reparatie op afspraak terecht. Als je je Motorola Moto Edge 20 opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak

Motorola Moto Edge 20 scherm reparatie
Maak een afspraak
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen dezelfde dag gerepareerd
Bekijk al onze winkels

Stuur je Motorola Moto Edge 20 op

Motorola Moto Edge 20 batterij vervangen
Stuur je Motorola Moto Edge 20 op
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Gecertificeerde reparateurs

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Motorola Moto Edge 20 voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Motorola Moto Edge 20 reparatie

 1. In bijna alle gevallen kunnen we het onderdeel van je Motorola Moto Edge 20 wel repareren, bijvoorbeeld als je trilfunctie, sim tray, koptelefoon aansluiting, oplader aansluiting of iets anders kapot is. Ook als je niet weet wat er precies misgaat, kunnen we je vaak verder helpen. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 2. Indien het toestel bij ons is gekocht en nog binnen de 2 jaar garantie valt, behoudt je je garantie. Heb je het toestel elders gekocht, dan vervalt je garantie.

 3. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 4. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw Motorola Moto Edge 20 bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 5. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Motorola scherm vervangen

Op afspraak en opsturen