Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Leentoestellen aanwezig

Originele onderdelen

iPhone 14 Pro Max reparatie

De iPhone 14 Pro Max is een telefoon met fantastische features zoals een groothoeklens, telelens en always-on scherm. Alleen wil je wel dat al deze features het ook naar behoren doen. Is dit niet het geval dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij zijn een door Apple gecertificeerde reparatielocatie waardoor wij niet alleen buiten garantie maar ook binnen garantie een reparatie kunnen uitvoeren. Waardoor jij niet in elk geval hoef te betalen voor je reparatie.

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Met een 6,7 inch OLED scherm heeft de iPhone 14 Pro Max een heerlijk groot scherm. Hier wil je dan ook optimaal gebruik van kunnen maken. Helaas gaat dat wat minder goed als je scherm in duizend stukjes ligt. In dit geval is je beste optie om je iPhone 14 Pro Max scherm te vervangen zodat je weer helemaal kan genieten van je films en series. Als je een afspraak maakt dan kunnen we je al binnen 2 uur al helpen met je iPhone 14 Pro Max scherm reparatie.

Laat je samen met je scherm reparatie ook je batterij vervangen dan ontvang je een gratis BlueBuilt screenprotector! 

 

iPhone 14 Pro Max batterij vervangen

De iPhone 14 Pro Max heeft een extra zuinige chip waardoor de batterij een stuk langer mee moet gaan dan zijn voorgangers. Helaas kan naar loop van tijd de batterij toch achteruitgaan door intensief gebruik. Daarom kan je dan beter een nieuwe batterij in je telefoon laten zetten. Ook hiervoor ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Je iPhone 14 Pro Max batterij vervangen, doen wij al in 2 uur bij een afspraak in onze winkel.

Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPhone 14 Pro Max reparatie prijzen

 • 529,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 668,-
  Open
  Wil je je scherm laten vervangen maar heeft je batterij ook zijn beste dagen wel gehad. Krijg je nu een gratis BlueBuilt screenprotector als je je batterij en scherm op hetzelfde moment laat vervangen! Indien er geen BlueBuilt screenprotector beschikbaar is of je wil een ander merk screenprotector dan krijg je 25 euro korting op deze screenprotector. *Wij mogen vanuit Apple alleen batterijen vervangen met een batterij conditie van minder dan 80%
 • 139,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
 • 699,-
  Open
  We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
 • 369,-
  Open
  De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.
 • 309,-
  Open
  Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie 'Glas van cameralens'. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.
 • 919,-
  Open
  Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
 • 209,-
  Open
  Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.
 • 209,-
  Open
  De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.
 • 899,-
  Open
  De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.
 • 15,-
  Open
  Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
 • 15,-
  Open
  De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
 • 899,-
  Open
  Is je iPhone in het water gevallen waardoor 'ie het niet meer doet? Dan zullen we deze voor je omwisselen met een vervanging uit de Apple fabriek.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Kies de kleur van je iPhone 14 Pro Max

Om je iPhone 14 Pro Max zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPhone 14 Pro Max op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Maak een afspraak of stuur je iPhone 14 Pro Max op

In onze winkels kun je voor je iPhone 14 Pro Max reparatie op afspraak terecht. Als je je iPhone 14 Pro Max opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie
Maak een afspraak
 • Ook binnen Apple garantie
 • In geselecteerde Coolblue winkels
 • Binnen 2 uur gerepareerd
Bekijk al onze winkels

Stuur je iPhone 14 Pro Max op

iPhone 14 Pro Max batterij vervangen
Stuur je iPhone 14 Pro Max op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 4 werkdagen
Meer informatie over opsturen

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je iPhone 14 Pro Max voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPhone 14 Pro Max reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPhone 14 Pro Max repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. In bijna alle gevallen kunnen we het onderdeel van je iPhone 14 Pro Max wel repareren, bijvoorbeeld als je trilfunctie, sim tray, koptelefoon aansluiting, oplader aansluiting of iets anders kapot is. Ook als je niet weet wat er precies misgaat, kunnen we je vaak verder helpen. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 3. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Is je toestel meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie.

  Indien je telefoon ouder dan 1 jaar is en in combinatie met een abonnement is gekocht, kun je helaas bij ons niet binnen de garantie terecht, dat kan alleen via je provider.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPhone 14 Pro Max bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

iPhone scherm vervangen

Op afspraak en opsturen