Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Oppo Oppo A74 4G reparatie

Wat er ook kapot is aan je smartphone,wij staan voor je klaar met een Oppo A74 4G reparatie. Onze reparateurs weten alles van dit toestel. We helpen je dus met allerlei defecten: van een kapotte camera tot een batterij die niet meer oplaadt. Binnen 2 dagen na ontvangst sturen wij het gerepareerde toestel naar je terug.

Oppo Oppo A74 4G reparatie prijzen

 • 199,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 89,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan. Voor Apple: Is jouw toestel nog binnen garantie, maar de batterij heeft meer dan 80% conditie? dan kunnen wij deze enkel betalend vervangen
 • 69,-
  Open
  We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Tot iPhone 12 zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, hierin is ook het glas voor de camera inbegrepen. Niet zeker of je camera ook gebarsten is? dan kijken we graag samen met je mee.
 • 69,-
  Open
  De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones. - Apple Bij Apple toestellen omvat dit tot iPhone 12 een gehele omruiling van het toestel. Vanaf iPhone 12 het achterste systeem. De poort kunnen wij niet los vervangen - Android Bij Android toestellen kunnen we de printplaat waar de laadpoort op zit los vervangen. Hier zit in sommige gevallen ook antenne, of antenneverbindingen op.
 • 15,-
  Open
  Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
 • 15,-
  Open
  De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie Oppo A74 4G scherm reparatie

Kies de kleur van je Oppo Oppo A74 4G

Om je Oppo Oppo A74 4G zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In geselecteerde Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Oppo A74 4G voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Ongeacht waar je 'm hebt gekocht

Razendsnel gerepareerd