Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In 9 winkels
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

iPad Pro 10,5 inch (2017) reparatie

Let op: Deze iPad kan niet gerepareerd worden in Utrecht, Groningen of Zaventem.

Oh nee, een kapotte iPad 10,5 inch? Niet getreurd, bij Coolblue zit je goed. Kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak, en wij zorgen ervoor dat je weer zo snel mogelijk weer een zo goed als nieuwe hebt.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1701, A1709 of A1852. Het schermformaat is 10,5 inch en is voor het eerst uitgekomen in 2017.

 
Apple Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPad Pro 10,5 inch (2017) reparatie prijzen

* Geheel volgens de richtlijnen van Apple repareren we de iPad niet, maar bieden we je een vervangende iPad direct uit de fabriek aan, voor onderstaande prijzen. Indien je reparatie onder de fabrieksgarantie valt, vervalt deze prijs.

 • 495,-
  Open
  Heb je een barst in het scherm van je iPad of gaat deze niet meer aan? Dan kunnen wij je iPad omwisselen voor een vervanging direct uit de fabriek.
 • 109,-
  Open
  Is de batterij van je iPad toe aan vervanging? We zullen je iPad niet openmaken om hier een vervangende batterij in te plaatsen, maar wisselen deze in voor een vervangende versie direct uit de Apple fabriek, tegen een speciale prijs.
 • 495,-
  Open
  Is je home button, camera, oplaadpoort, speaker of iets anders kapot aan je iPad? Dan kunnen we deze ook altijd voor je omwisselen voor een vervangende variant uit de Apple fabriek. Maak een afspraak of kom langs in de winkel.
Reparatie iPad Pro 10,5 inch (2017)scherm reparatie

Kies de kleur van je iPad Pro 10,5 inch (2017)

Om je iPad Pro 10,5 inch (2017) zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPad Pro 10,5 inch (2017) op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Kom langs of stuur je iPad Pro 10,5 inch (2017) op

In onze winkels kun je voor je iPad Pro 10,5 inch (2017) reparatie met en zonder afspraak terecht. Als je je iPad Pro 10,5 inch (2017) opstuurt ter reparatie, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Breng je iPad Pro 10,5 inch (2017) langs

iPad Pro 10,5 inch (2017) scherm reparatie
Breng je iPad Pro 10,5 inch (2017) langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In 9 winkels
 • Binnen 2 dagen
Bekijk al onze winkels

Stuur je iPad Pro 10,5 inch (2017) op

iPad Pro 10,5 inch (2017) batterij vervangen
Stuur je iPad Pro 10,5 inch (2017) op
 • Ook binnen Apple garantie
 • Gratis opsturen & retour
 • Binnen 5 dagen
Meer informatie over opsturen

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In elke Coolblue winkel zitten gecertificeerde reparateurs die je mobiel of tablet voor je kunnen repareren. Kom langs in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Arnhem of Haarlem, en we helpen je met plezier.

Amsterdam Gustav Mahlerlaan 320
1082 ME Amsterdam
Apple Authorised Service Provider
Rotterdam Oostplein 97
3011 KW Rotterdam
Apple Authorised Service Provider
Utrecht Europaplein 351
3526 WG Utrecht
Den Haag Anna van Buerenplein 7
2595 DA Den Haag
Apple Authorised Service Provider
Eindhoven Aalsterweg 91
5615 CC Eindhoven
Apple Authorised Service Provider
Tilburg Piusplein 26
5038 WN Tilburg
Apple Authorised Service Provider
Groningen Het Hout 145
9723 LB Groningen
Arnhem Roggestraat 18
6811 BB Arnhem
Apple Authorised Service Provider
Haarlem Grote Houtstraat 159
2011 SL Haarlem
Apple Authorised Service Provider
Bekijk al onze winkels

In 9 winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPad Pro 10,5 inch (2017) reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPad Pro 10,5 inch (2017) repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Ook als je niet weet wat er stuk is aan jouw iPad Pro 10,5 inch (2017) of jouw defect er niet bij staat, kunnen we je vaak wel helpen. De prijs zal dan meestal gelijk zijn als de prijs die bij ‘Overige reparaties’ staat, tenzij de reparatie binnen je garantie valt. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 3. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Arnhem en Haarlem
  Zit je nog binnen je fabrieksgarantie? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Ook behoud je je resterende fabrieksgarantie altijd. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en het gerepareerde onderdeel. Dit allemaal ook als je je iPad Pro 10,5 inch (2017) niet bij Coolblue hebt gekocht.

  In Utrecht & Groningen
  We repareren op deze locaties niet binnen fabrieksgarantie. Heb je jouw iPad Pro 10,5 inch (2017) bij Coolblue gekocht? Dan behoud je wel de 2 jaar garantie die je al had. Heb je je iPad Pro 10,5 inch (2017) niet bij Coolblue gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.

 4. Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPad Pro 10,5 inch (2017) bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

iPad scherm vervangen

Op afspraak en opsturen